Myndigheten för stöd till trossamfund
Myndigheten för stöd till trossamfund


Välkommen till vår nya hemsida!

Vi är glada över att få presentera en ny och uppfräschad design av vår hemsida. Vår förhoppning är att den ska kännas mer lättnavigerad och användarvänlig för dig som besökare. Vi kommer löpande uppdatera innehållet och fylla sidorna med relevant information för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.

    Vårt mål är att hemsidan på ett bättre sätt ska spegla myndighetens uppdrag och verksamhet. I de olika ingångarna Bidrag, Krisberedskap och Kunskap hittar du mer information om SST:s arbete inom de olika områdena. Längst upp på sidan hittar du även en ingång där du kan läsa Om oss och lätt kan navigera till vår e-tjänst.

    Notera att innehållet kommer att uppdateras och fyllas på allt efter som. Om du är på jakt efter någon information som saknas eller stöter på något som inte fungerar, får du gärna uppmärksamma oss på info@myndighetensst.se.

    Vi hoppas att du som besökare gillar den nya designen lika mycket som vi gör, och att du med enkelhet ska hitta det du letar efter.